تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دوربین مداربسته بی سیم چیست؟
ADv ADv

درباره ما:

توجه : وبلاگنويس گرامي لطفا در داخل كد هاي قالب خود اين متن را پيدا كنيد و متن دلخواه خود را جايگزين كنيد...
براي جستجو سريعتر ميتوانيد از كليد هاي ctrl+F استفاده كنيد...

بايگاني

آمار

    تعداد آنلاین : 0
    بازدید امروز : 11
    بازدید دیروز : 17
    هفته گذشته : 40
    ماه گذشته : 107
    سال گذشته : 1350
    بازدید کل : 2209
    کل مطالب : 58
    نظرات : 0

دوربین مداربسته بی سیم چیست؟

نوشته : بودا شدی | در : چهارشنبه 23 تير 1400 |

 

دوربین_مداربسته_بیسیم_آنالوگ,دوربین مداربسته بیسیم,قیمت سیستم مداربسته انالوگ,دوربین مداربسته بیسیم انالوگ به همراه گیرنده
دوربین های مداربسته بی سیم به صورت کلی به دو صورت بی سیم آنالوگ و بی سیم دیجیتال تقسیم می شوند. هر یک از این سیستم ها از تکنولوژی کاملا متفاوتی برای انتقال اطلاعات استفاده میکنند.

دوربین بی سیم آنالوگ

دوربین بی سیم انالوگ از طریق تبدیل سیگنالهای تصاویر به سیگنال های رادیویی امکان انتقال انها را فراهم می اورد. خروجی فرکانسی این دوربین ها با توجه به برد آنها متفاوت است اما امروز استفاده از آنها تا حد زیادی محدود شده است.
دوربین های بی سیم آنالوگ در کنار سادگی و ارزان قیمت بودن اشکالات زیادی دارند که کاربرد انها را محدود می کند.
در مرحله اول سیگنال این دوربین ها به شدت به شرایط محیطی و نویزهای الکترومغناطیسی حساس است. در واقع در صورتی که موانع موجود در راه زیاد باشند یا شرایط جوی مرطوبی در محل وجود داشته باشد سیگنال دوربین به شدت افت خواهد کرد.
در مرحله دوم برندهای معتبر دوربین های مداربسته امروزه کمتر تمایلی برای تولید این دسته از دوربین های نشان میدهند و متاسفانه تنها دوربین های بی سیم قابل دسترسی در بازار ایران دوربین های با برندهای ناشناخته است که معمولا عمر مفید بالایی نیز ندارند.

دوربین بی سیم دیجیتال (IP)

(برای اطلاعات بیشتر در رابطه با دوربین های مداربسته wifi مقاله دوربین مداربسته WiFi را مطالعه کنید.)
دوربین های شبکه بی سیم معمولا از تکنولوژی وای فای (Wifi) برای انتقال اطلاعات استفاده میکنند. این تکنولوژی امکان انتقال حجم بسیار بیشتری از اطلاعات با سرعتی به مراتب بالاتر را فراهم می اورد. فرسنده های دیجیتال حساسیت کمتری نسبت به نویز و شرایط محیطی دارند.
البته معمولا دوربین هایی که خود دارای آنتن وای فای هستند از برد انتقال زیادی برخوردار نیستند و برای استفاده حرفه ای از دوربین های به صورت بی سیم باید از انتن های حرفه ای دیجیتال استفاده شود.

چرا کاربرد دوربین های بی سیم محدود است؟

کاربری دوربین های بی سیم خیلی محدود تر از دوربین های عادی مداربسته است. این موضوع یک دلیل منطقی دارد. این دوربین های به صورت کلی از ثبات زیاد مناسبی برخوردار نیستند. به ویژه در مورد دوربین های بی سیم آنالوگ این موضوع به مراتب قابل درک تر خواهد بود.

فرستنده های آنالوگ و دیجیتال دوربین مداربسته

برای ارسال اطلاعات به صورت آنالوگ یا دیجیتال میتوان از فرستنده های آنالوگ یا دیجیتال ارسال اطلاعات استفاده کرد. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با این فرستنده می توانید مقالات فرستنده رادیویی آنالوگ دوربین مداربسته یا نانو استیشن را مطالعه کنید.

دوربین مداربسته بی سیم چیست (wireless)

دوربین مداربسته بی سیم یا وایرلس (wireless) گروهی از دوربین های مداربسته هستند که انتقال تصاویر آنها از طریق امواج (رادیویی، wifi و…) صورت می گیرد. در واقع انتقال تصویر در این نوع دوربین ها بدون حضور کابل و سیم انجام می شود البته تامین برق این دوربین ها ممکن است از طریق سیم باشد. این که کاربرد دوربین مداربسته بی سیم چیست و چه ویژگی هایی دارد در ادامه می خوانیم:

1. نوع آنالوگ دوربین مداربسته بی سیم چیست

2. نوع تحت شبکه دوربین مداربسته بی سیم چیست

3. مزیت دوربین مداربسته بی سیم چیست

4. تامین برق دوربین مداربسته بی سیم

5. محدودیت کاربرد دوربین مداربسته بی سیم چیست

6. برد دوربین مداربسته بی سیم

7. دوربین مداربسته بی سیم لامپی

8. اینترنت مورد نیاز دوربین مداربسته بی سیم

 

نمایندگی هایک ویژن  hikvision  دوربین مدار بسته قیمت یو پی اس  شرکت نصب دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته بی سیم به طور کلی در دو نوع دسته بندی می شوند:

دوربین مداربسته بی سیم آنالوگ

دوربین مداربسته بی سیم تحت شبکه (IP) یا دیجیتال

1. نوع آنالوگ دوربین مداربسته بی سیم چیست

دوربین های بی سیم آنالوگ فارغ از سادگی و ارزان قیمت بودن که می تواند طرفداران زیادی داشته باشد همراه با اشکالاتی نیز هستند. انتقال تصویر در دوربین های بی سیم آنالوگ با تبدیل سیگنال های تصویر به سیگنال های رادیویی صورت می گیرد. این سیگنال ها به دستگاه DVR رفته و ضبط می شوند. با توجه به برد آنها خروجی فرکانس این نوع دوربین ها متفاوت است. سیگنال در این دوربین ها تحت تاثیر نویزهای الکترومغناطیسی و شرایط محیطی از جمله رطویت قرار می گیرد و در کیفیت انتقال اثر منفی می گذارد. به عبارت دیگر در صورتی که موانع در مسیر دوربین زیاد باشند و یا شرایط آب و هوایی محیط نامساعد و مرطوب باشد، سیگنال دوربین به شدت افت خواهد کرد. به دلیل نویزپذیری نسبتا بالای این دسته از دوربین های بی سیم کمتر کسی سمت آنها می رود.

 

2. نوع تحت شبکه دوربین مداربسته بی سیم چیست

دوربین های بی سیم تحت شبکه (IP) انتقال تصویر را در بستر وای فای (Wifi) انجام می دهند. استفاده از دوربین های بیسیم تحت شبکه به دلیل نوع انتقال مزیت هایی از جمله کاهش هزینه های کابل کشی و صرفه جویی در زمان را به دنبال دارد. این دسته از دوربین ها در هوشمند سازی خانه نیز بسیار کاربرد دارد. دوربین های بی سیم تحت شبکه نسبت به نوع آنالوگ خود کمتر تحت تاثیر نویز قرار می گیرد و انتقال اطلاعات با سرعت بیشتری صورت می گیرد. در دوربین های دیجیتال نیز اطلاعات به سمت دستگاه ضبط کننده (NVR) ارسال و ضبط می گردد.

 اگر دستگاه NVR بی سیم نباشد یا به عبارتی دارای قابلیت وای فای نباشد و نتواند اطلاعات را از دوربین بی سیم دریافت کند چه باید کرد؟ از آنجا که NVR های با قابلیت Wifi کمیاب و محدود هستند. راه حل پیشنهادی این است که می توان از دستگاه اکسس پوینت (Access Point) بین دوربین و NVR استفاده کرد و از طریق کابل شبکه اکسس پوینت را به NVR متصل نمود. به این ترتیب اطلاعات از دوربین به اکسس پوینت و بعد از طریق کابل شبکه به دستگاه VNR ارسال می شود.

دوربین های بی سیم تحت شبکه ای که خود دارای آنتن  وای فای هستند برد انتقال مناسبی ندارند. برای بالا بردن برد انتقال اطلاعات باید از آنتن های حرفه ای و تقویت کننده های دیجیتال استفاده کرد.

 

3. مزیت دوربین مداربسته بی سیم چیست

  • این دوربین ها هزینه نصب کم تری دارند.
  • نصب و راه اندازی بسیار ساده و آسانی دارند، نیاز به تخصص و مهارت خاصی ندارد.
  • کابل کشی به حداقل و گاهی به صفر می رسد.
  • امکان مکالمه و گفت وگو وجو دارد این دوربین ها صدا را هم ضبط می کنند (دارای میکروفن و بلندگوی داخلی)
  • مجهز به WIFI هستند و آنها را می توان به شبکه اینترنتی خانگی متصل نمود.
  • دارای سنسور حرکتی هستند و سوژه های متحرک را در تصویر بخوبی تشخیص می دهند.
  • پشتیبانی از SD کارت در ظرفیت های مختلف
  • داشتن چندین گیرنده تصویر (مانند اتصال به موبایل و ذخیره تصاویر در موبایل)
  • امکان چرخش 180 تا 360 درجه را دارند.

 

4. تامین برق دوربین مداربسته بی سیم

همان طور که گفته شد اصطلاح بی سیم به نحوه انتقال اطلاعات اشاره دارد و ارتباطی به تامین برق دوربین ندارد. برق دوربین های بی سیم ممکن است از طریق اتصال با سیم (کابل) به منبع تغذیه و یا از طریق باتری تامین شود. از معایب دوربین های بی سیم یا وایرلس تعویض دستی باتری و یا شارژ دوره ای نوع قابل شارژ آن ها است. در این دو نوع نیز انتخاب دوربین با باتری قابل شارژ می تواند مناسب تر باشد چرا که هر بار نیازی به خرید باتری نخواهد بود. البته به کاربردن برخی از ویژگی‌های دوربین مداربسته می تواند به بالا بردن عمر باتری کمک کند.

در دوربین مداربسته ای که هنگام تشخیص حرکت شروع به ضبط می کند عمر باتری نسبت به زمان ضبط تمام مدتی آن بیشتر خواهد بود.

5. محدودیت کاربرد دوربین مداربسته بی سیم چیست

در کنار فواید و ویژگی های دوربین مداربسته بی سیم موضوعاتی موجب شده است تا استفاده از این نوع دوربین ها محدود شوند. عملکرد این نوع دوربین ها از ثبات کمتری برخوردار هستند. تاثیرپذیری سیگنال های ارسالی از شرایط محیط که در نوع آنالوگ بسیار مشهود است اثر منفی در عملکرد دوربین های بی سیم می گذارد. احتمال هک شدن نیز وجود دارد، در صورتی که هکر روی همان سیگنال دوربین قرار بگیرد می تواند به تصاویر دسترسی داشته باشد. البته این موضوع بیشتر در نوع آنالوگ امکان پذیر بود که دیگر منسوخ شده اند. در نوع دیجیتال (تحت شبکه) به علت استفاده از سیگنال های مختلف احتمال هک به مراتب بسیار پایین و نزدیک به صفر است.

 

6. برد دوربین مداربسته بی سیم

عوامل زیادی در قدرت سیگنال ارسالی دوربین های بی سیم تاثیر گذار هستند. این عوامل می تواند ساختار مکان نصب از جهت مصالح به کار رفته، تعداد موانع و وسایل موجود، مسافت دوربین تا دستگاه ضبط کننده باشد. البته وجود دستگاه هایی که در محل سیگنال تولید می کنند نیز ممکن است با ایجاد تداخل در سیگنال دوربین اثر منفی در قدرت سیگنال داشته باشند.

 

7. دوربین مداربسته بی سیم لامپی

یک نوع از دوربین های بی سیم دوربین های مداربسته لامپی هستند. به علت شباهت آنها به لامپ به این نام شناخته می شوند. دوربین مداربسته بی سیم لامپی علاوه بر کاربری به عنوان دوربین، می تواند به عنوان یک لامپ نیز مورد استفاده قرار بگیرد. در واقع در کنار دوربین شما لامپ نیز در آن محدوده دارید. نصب این نوع دوربین های بسیار ساده و راحت است. زاویه دید بسیار وسیع دارد و با توجه به زاویه دید در گروه دوربین های پانوراما و 360 درجه قرار می گیرد. برای آشنایی بیشتر مقاله دوربین لامپی چیست را مطالعه کنید.

 

8. اینترنت مورد نیاز دوربین مداربسته بی سیم

تصور ما از دوربین های بی سیم این است که حتما برای انتقال اطلاعات نیاز به اینترنت وجود دارد. در صورتی که این تصور در شرایط مختلف می تواند درست باشد. در حالتی که بخواهید به اطلاعات از طریق موبایل، تبلت دسترسی داشته باشید وجود اینترنت ضروری است. اما اگر نیازی به این دسترسی ندارید و یا در مکانی هستید که امکان دسترسی به اینترنت وجود ندارد می توانید دسترسی به تصاویر از طریق موبایل و سایر دستگاه های غیر ضروری را حذف نمائید.

 

 

 پکیج دوربین مداربسته  دوربین مدار بسته   شرکت نصب دوربین مدار بسته  هایک ویژن

كليه حقوق در انحصار اين وبلاگ مي باشد و هرگونه كپي برداري بدون ذكر منبع غير مجاز است - قدرت گرفته از : Blogtez.com
Copyright © 2011 , all right reserved - Theme Design : AriaTemp.ir